Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2008 17:36 - БНТ - НЕУМИРАЩИТЕ МОЛЦИ ОТ НАФТАЛИНА
Автор: ejkobejko Категория: Забавление   
Прочетен: 782 Коментари: 1 Гласове:
0



Събуждам се сутринта и включвам телевизора и попадам на БНТ. Какво да видя - нова програма, ново лого и.......................... стари, стари колкото света водещи, декори, брас бенд, танциорки като едно време в мелодия на годината. Загледах се малко с надежда да видя нещо забавно от националната ни телевизия и се потресох. Тече новото тоук шоу с Митко Цонев - "В неделя с....."  Такова шоу, като организираното от БНТ няма. Тъпи смешки; спомени по "доброто старо време", отдавна втръснали на изтерзания зрител на държавната телевизия; слаб колкото си иска водещ; неадекватни включвания от площади, паланки и ресторанти; технически гафове и т.н, и т.н. И цялото това шоу вървя цял ден, от 11.00 до 17.00 ч. Не, че имам против нещо Кака Лара, даже понякога ми изглежда еротично, нищо против нямам и срещу Величко Скорчев, Петър Вучков, Анахид Тачева, Иван Гарелов и другите муцуни на БНТ, но по някакъв перверзен начин, всички те бяха вкарани в някакъв още по-нелеп сценарий. Незнам кой е правил сценария на това шоу в деня на отворените врати на БНТ, но е толкова бездарен, че по-добре да вземе да си хвърли оставката или по-добре да се хвърли в реката зад Сан Стефано. Пък и всеки човек с времето си, иначе ставаме смешни. БНТ за пореден път извади всички останали живи молци от нафталина и за пореден път опита да ни позабавлява, но уви не се получи и този път. Както пее Христо Гърбов в "Комиците" по BTV "какво се случи, разказах тъп виц, не се получи". Та и БНТ днес разказа изключително тъп виц, а основният разказвач Митко Мустака хич не го бива с вицовете, по-добре се справяше като говорител на правителството. Там поне беше в меката на тъпите вицове и някак си му отиваха адски много. А най-голямата трагедия за днешното шоу явно беше, че Васа Ганчева е вдигнала температура и не могла да дойде в студиото. Дали е вдигнала температура или снощи е прекалила с ракията е друг въпрос. Но това беше ужасна "трагедия" за Митко Цонев, който съжали няколко пъти, че я няма.

Само едно се чудя, защо трябва чрез данъците, които плащам аз и другите граждани, да се издържа тази уникална телевизия наречена БНТ. Ако някой се наеме да ми отговори на този въпрос аргументирано ще бъда много доволен и ще спя спокойно тази нощ, сънувайки Кака Лара само по прашки :))))))



Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - ei maimunke mrusna
17.09.2008 13:26
ejkobejko az tebe te poznavam maimunke mrusna , ah ti kolko si dolen :)) zasto ne ostavish Molcite namira , te gorkite v godinata edin put se sestat za tiah i pak gi davat po BNT. Te tam si jiveiat v mazeto hahaha
ei maimunke mrusna
ti si mnogo umen
ama mnogo goliam plagiat si stanal
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ejkobejko
Категория: Забавление
Прочетен: 20754
Постинги: 8
Коментари: 2
Гласове: 29
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930